Edukacije

Edukacije - Sartorius Croatia

Povećajte kvalitetu, efikasnost i sigurnost vašeg svakodnevnog laboratorijskog rada

Profesionalna i prilagođena edukacija, osnova je za uspješan, pouzdan i efikasan rad, a ključna je za povećanje vaše motivacije i zadovoljstva poslom. Kontinuirano osposobljavanje i stjecanje novih znanja, omogućuje vam uspješno suočavanje s izazovima brzog razvoja tehnologije, složenih regulatornih zahtjeva i potrebe za stalnim poboljšanjima i produktivnosti. Sartorius Croatia svojim korisnicima nudi sveobuhvatan program edukacija, koje su usmjerene poboljšanju koraka i aktivnosti u svakodnevnom laboratorijskom radu, kao i povećanju produktivnosti i svijesti o kvaliteti. Seminari i edukacije koje provodimo, pružaju praktična znanja i savjete za poboljšanje i proširenje tehnika koje svakodnevno upotrebljavate. Naše najpopularnije edukacije su: Akademija vaganja, Akademija pipetiranja i Akademija mikrobiologije.

Prijavite se na edukacije za laboratorijske stručnjake!

Akademija vaganja

Poštivanje međunarodnih propisa i standarda kvalitete u farmaceutskim laboratorijima od ključne je važnosti za postizanje dosljednih i točne rezultata vaganja Naša akademija vaganja pruža vam sveobuhvatnu teoriju i praktične savjete za usklađivanje s regulatornim zahtjevima, kao i naputke kako izbjeći tipične pogreške vaganja i postići najpreciznije rezultate vaganja.

Akademija pipetiranja

Tehnika je ključna za uspješno pipetiranje. Ispravnom tehnikom možete na najbolji način iskoristiti svoje uzorke i dragocjeno vrijeme dok pipetirate bez poteškoća. Na našoj Akademiji pipetiranja pružamo vam znanje i praktičan uvid za efikasan, siguran i bezbolan rad, kao i savjete oko odabira optimalne pipete i tehnike za učinkovit rad u skladu s propisima. Ostvarite najbolje rezultate čak i u dugim serijama pipetiranja!

Akademija mikrobiologije

Mikrobiološka kontrola neizostavan je segment za postizanje kvalitete proizvoda u farmaceutskoj industriji te industriji hrane i pića. Kako bi se otkrili mikroorganizmi kvarenja proizvoda, potrebno je osigurati adekvatnu mikrobiološku kontrolu, s ciljem postizanja najviše razine kvalitete. U našoj Akademiji mikrobiologije steći ćete praktična znanja o važnosti mikrobiološke kontrole u proizvodnji, kao i ispravnom odabiru filtracijskih tehnika za što brži, efikasniji i jednostavniji laboratorijski rad.

Vrijednosti naših akademija su: individualno znanje, adekvatna rješenja i savjeti za propisana laboratorijska područja

Edukacije su namijenjene laboratorijskom osoblju koje želi povećati učinkovitost svakodnevnog rada i dobiti dodatne savjete o maksimiziranju korištenja naše opreme. Znanje i iskustva prenose vam naši stručni predavači, s višegodišnjim iskustvom i znanjem u tom području. Akademije održavamo u našim poslovnim prostorima ili na drugim lokacijama sukladno preferencijama korisnika. Po završetku svake edukacije, polaznici dobivaju odgovarajući certifikat o sudjelovanju s popisom područja koja su obrađena na edukaciji.