Usluge

Podrška korisnicima
naš najvrjedniji proizvod

Visokokvalitetna servisna i korisnička podrška temelj su odluke o kupnji novog uređaja ili zasnivanju poslovnog odnosa za svakog ozbiljnog korisnika. Svaki novi uređaj sigurno je dobar i radi, no što će se s istim dogoditi nakon niza godina korištenja - nitko ne zna. Mnogo parametara utječe na funkcionalnost i vijek trajanja uređaja, stoga je bitno koristiti ga sukladno propisanim uvjetima korištenja te postavljati na adekvatna mjesta u odgovarajućim okolišnim uvjetima.

Povremeno se, prilikom korištenja uređaja, mogu pojaviti nepredvidiva mehanička oštećenja ili prekidi rada sustava, u kojima je potreban profesionalan, brz, pouzdan i ekonomski opravdan servis. Naša poslovna filozofija zasniva se na tome da su naš servis i podrška najbitniji dio, u njega najviše ulažemo i temeljimo naš dosadašnji uspjeh. U servisu rade stručni i školovani ljudi, koristimo samo originalne rezervne dijelove, podešavamo, umjeravamo, ovjeravamo i educiramo korisnike uređaja.

Naša servisna podrška važna je karika za dugotrajan i siguran rad vašeg uređaja. 

Sartorius Croatia

Vaganje postaje pristupačno!

Novi model industrijskih vaga Puro® predstavlja best-buy opciju za jednostavne zadatke vaganja. Neovisno treba li vam funkcija vaganja, brojanja ili kontrola kvalitete, Puro® pruža pouzdane performanse u svim područjima industrijskog vaganja.

Ovdje smo za Vas