Industrijska primjena

Nove mjerne ćelije Minebea Intec od nehrđajućeg čelika

utorak, 25.07.2023. - 15:00

Minebea Intec, kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača industrijske tehnologije za vaganje i inspekciju, proširuje svoj postojeći asortiman mjernih ćelija sa single-point mjernim ćelijama PR 53, PR 54 i PR 57 te bending beam mjernom ćelijom PR 77. Ove visokokvalitetne mjerne ćelije od nehrđajućeg čelika pružaju pouzdano rješenje za zahtjevne procese vaganja u industrijskim okruženjima.

Single point i bending beam mjerne ćelije, najprodavanije su mjerne ćelije na tržištu. Imaju presudnu ulogu u raznim primjenama, bilo da se radi o stolnim ili podnim platformama ili integriranim u strojeve. Nove mjerne ćelije PR 53, PR 54, PR 57 i PR 77 pokrivaju širok raspon opterećenja od 7,5 kg do 750 kg, što ih čini prikladnim za bilo koju primjenu, od malih stolnih ili podnih vaga do vaganja spremnika.

Ključna prednost novih mjernih ćelija je činjenica da su certificirane prema međunarodnim standardima. Mjerne ćelije PR 53, PR 54, PR 57 i PR 77 certificirane su prema OIML, NTEP, ATEX i IECEx, što znači da se mogu koristiti u širokom rasponu industrijskih okruženja diljem svijeta.

Istražite Minebea Intec mjerne ćelije

Mjerne ćelije razvijene u suradnji s MinebeaMitsumi

Minebea Intec blisko je surađivala sa svojom matičnom tvrtkom MinebeaMitsumi na razvoju i proizvodnji PR 53, PR 54, PR 57 i PR 77 mjernih ćelija. MinebeaMitsumi grupa javno je kotirana japanska grupacija s preko 85.000 zaposlenika diljem svijeta i sjedištem u Tokiju. Tvrtka djeluje u nizu industrija i proizvodi proizvodne dijelove visoke preciznosti.

Zajednički rad na ovom projektu omogućio je tvrtkama da optimalno iskoriste svoju zajedničku stručnost, a partnerstvo pomaže u jamčenju visoke kvalitete i pouzdanosti mjernih ćelija.

Ponosni smo što smo udružili snage s MinebeaMitsumi kako bismo ponudili visokokvalitetne mjerne ćelije koje zadovoljavaju zahtjeve naših klijenata. Podržavamo naše klijente tijekom cijelog procesa, od trenutka kada roba stigne u prostorije kupaca do trenutka kada ih napusti. Predstavljanje ovih novih mjernih ćelija pomaže nam da proširimo naš portfelj kako bismo ispunili zahtjevnije zahtjeve za procese vaganja u industrijskim okruženjima.

Yannick Salzmann, Project Manager Process & Weighing Products

Izuzetna kvaliteta savjeta i usluga koje kupci dobivaju od Minebea Inteca omogućuje im da iskoriste prednosti pojedinačnih primjena mjernih ćelija, npr. za vaganje posuda ili silosa ili alternativno naruče mjerne ćelije za integraciju u kontrolnu vagu ili platformsku vagu.

Katalog mjernih ćelija

Minebea Intec ima desetljeća iskustva u projektiranju i proizvodnji širokog raspona mjernih ćelija za različite primjene - vaganje posuda i spremnika, skadištenja i doziranja.

Preuzmite katalog

Izvorni članak pročitajte na službenoj stranici Minebea Intec.