Industrijske vage

Vaganje postaje pristupačno - upoznajte Puro® seriju industrijskih vaga!

petak, 18.12.2020. - 13:15

Upoznajte novu seriju Puro® industrijskih vaga, razvijenu je za različite potrebe vaganja. Bilo da se radi o vaganju, brojanju ili kontrolnom vaganju, Puro® vage pružaju brze i precizne performanse vaganja. Svojim robusnim dizajnom te inovativnim i jednostavnim primjenama, Puro® svoju primjenu dokazuje na svim područjima industrijskog vaganja.

Uvođenjem nove industrijske serije vaga Puro, vodeće tehnologije Minebea Intec sada su dostupne u pristupačnom rasponu. Uz široku paletu i raznolike primjene, velik broj inovativnih industrijskih rješenja za vaganje sada je dostupan kao dio Puro asortimana. Kupci će na ovaj način imati koristi od visokokvalitetnog proizvoda vodećeg proizvođača tehnologije vaganja po pristupačnoj cijeni. Svaki model dizajniran je na temelju specifičnih zahtjeva kupaca. Specifičnost ove vage je u tome što je tijekom razvoja proizvoda primarni fokus bio na tome da se kupcima olakša rad s proizvodnom, što se izravno odražava u mnogim značajkama ovog novog rješenja za vaganje.

Intuitivan rad i optimalna pogodnost za kupca

Veliki zasloni na prednjoj i stražnjoj strani s pozadinskim osvjetljenjem LCD-a jamče optimalnu čitljivost, a stabilizacija u nekoliko sekundi daje trenutne rezultate vaganja. Uz pomoć taktilnih tipki, osiguran je pregledan i intuitivan rad. Ovisno o zahtjevima aplikacije, postoje modeli koji nude značajke kao što su stražnji zaslon koji omogućava korisnicima čitanje s obje strane, LED semafor za kontrolno vaganje i neklizajuće noge za upotrebu u izazovnim okruženjima. Korisničko sučelje univerzalno je i kompatibilno, što olakšava rukovanje korisniku, bez obzira koji model koristi.

S Puro vagom postigli smo još jednu prekretnicu. Ovo inovativno rješenje za vaganje predstavlja idealan dodatak našem portfelju uz snažnu distribucijsku mrežu diljem svijeta. Na ovaj način, osigurali smo da proizvod uvijek bude brzo dostupan kupcu.

Frank Wieland, CSO

Inovativnost i preciznost vaganja

Od razvojne faze nadalje, vodilo se računa da portfelj Puro proizvoda pokriva širok spektar primjena i zahtjeva kupaca. Proizvod je prvenstveno prikladan za vaganje, brojanje jedinica ili kontrolu kvalitete u prehrambenoj, farmaceutskoj i kemijskoj industriji i pomaže u povećanju kvalitete i učinkovitosti industrijskih postupaka. Uz Puro asortiman, kupac ima brojne koristi zahvaljujući intuitivnom sučelju, a zahvaljujući robusnim materijalima može se koristiti i u izazovnim okruženjima. Zahvaljujući opcionalnom Bluetooth ili WiFi modulu, Puro modeli mogu se bežično povezati s osobnim računalima ili pisačima i mogu se koristiti na potpuno neovisan način.

Puro serija vaga omogućuje vam da izaberete između kompaktnih vaga, stolnih i podnih vaga i platformi te indikatora za vaganje. Puro osobno preporučujemo jer s obzirom na svoje značajke i performanse zaista predstavlja "best-buy" model u kategoriji cjenovno pristupačnih vaga, a posebno bismo ju izdvojili jer pokriva širok raspon industrijskih primjena!

Više o modelima i specifikacijama, potražite ovdje.