Dinamičke kontrolne vage

Novi proizvod: Automatska vaga etiketirka WPL-A

petak, 19.03.2021. - 10:50

Minebea Intec, vodeći proizvođač rješenja za vaganje i inspekciju, lansirala je WPL-A, svoju prvu automatsku vagu etiketirku. Rješenje za označavanje nudi idealan i cjelovit paket za kupce u prehrambenoj industriji: vaganje, cijene, označavanje i sljedivost proizvoda u jednom pakiranju.

Automatska vaga etiketirka WPL-A najpouzdanije je, prilagodljivo i jednostavno rješenje za korištenje za velike brzine označavanja s vrlo kompaktnim dizajnom i intuitivnim softverom. Dizajnirana je u skladu s higijenskim smjernicama za dizajn, predodređena je za uporabu u svim sektorima prehrambene industrije i karakterizira ju jedinstven dizajn s pomno osmišljenim detaljima i pametne značajke.

Štedi vrijeme i prostor: Kako WPL-A optimizira postupak označavanja?

Vaga etiketirka WPL-A ističe se prije svega svojim modularnim dizajnom, koji omogućuje jednostavno prilagođavanje potrebama kupaca koji investiraju samo u ono što im zapravo treba. Materijali izvedbe savršeno odgovaraju zahtjevima prehrambene industrije: nehrđajući čelik i konstrukcija prema higijenskim smjernicama dizajna omogućuju brzo i jednostavno čišćenje, što rezultira potencijalnom uštedom za troškove čišćenja. Materijal je posebno otporan zbog klase zaštite IP 65, a dodatni dijelovi se prema potrebi mogu ukloniti radi čišćenja. Otvorena sučelja omogućuju brzu i jednostavnu integraciju u proizvodnju i neometanu komunikaciju s drugim uređajima.

Optimalna lakoća korištenja i mogućnosti prilagodbe

WPL-A također omogućuje intuitivno upravljanje - 19-inčni zaslon osjetljiv na dodir omogućuje jednostavno upravljanje pomoću jednostavnih i razumljivih ikona: važni proizvodni podaci, statistika i trenutno stvorene naljepnice vizualno su prikazani na zaslonu. Ispis naljepnica vrši se putem najviše četiri konfigurabilne opcije pisača: pisači mogu na proizvod nanositi naljepnice odozgo ili odozdo i podržavati označavanje uobičajenih varijanti pakiranja, poput C-wrap ili full-wrap. Senzori proizvoda u jedinici također mogu rukovati svijetlim ili prozirnim proizvodima i ambalažom. Što se tiče tehnologije tiska, kupac može birati između izravnog termičkog tiska ili vrpce za termički prijenos ako su proizvodi osjetljivi na toplinu.

Brzi ispis zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji

Oznake se mogu prilagoditi pomoću softvera Nexus Label Design s brojnim opcijama kako bi se osigurala usklađenost s globalnim smjernicama: prehrambeni podaci, BIS, fontovi, simboli ili čak 2D crtični kodovi ili GS1 simboli dostupni su za ispis naljepnica. Sustav označavanja također je u skladu sa svim važećim zakonskim propisima koji su važni za rad u prehrambenoj industriji: WPL-A odobren je prema NWCM NTEP (Nacionalni program za ocjenu tipa) i MID (Direktiva o mjernim instrumentima). Uz to, postoji softverski modul E-Mark koji jamči ispis statističkih podataka. Kako bi se osigurala sljedivost, svaka naljepnica identificira se jedinstvenim brojem pakiranja, šaržom, ID-om korisnika i stroja, koji se putem otvorenih protokola mogu prenijeti u ERP sustave. WPL-A podržava brzi ispis do 125 naljepnica u minuti, koji je omogućen naprednim tehnologijama kompresije ispisa.

S WPL-A širimo svoj asortiman za prehrambenu industriju. Uz visoko precizna rješenja za inspekciju i manualni sustav označavanja WPL-S, sada nudimo rješenje koje omogućuje atomatizirane postupke označavanja u prehrambenoj industriji. Kupci često imaju samo izbor između rješenja za ručno označavanje koje košta vremena ili automatiziranih rješenja s povećanim opsegom rada. S našim novim proizvodom kombiniramo najbolje iz oba svijeta: rješenje velike brzine koje korisnicima nudi praktičnost na svim razinama.

Sara Vivanco, Product Manager u Minebea Intec

Ako mislite da se nova automatska vaga etiketirka WPL-A uklapa u vaše proizvodno okruženje, više informacija potražite u opisu proizvoda.